Лелека, який блукав по Глухову знайде свій новий будинок на страусиній фермі. До цього птаха підібрали добрі люди і відпустили на волю, щоб був шанс, що лелека відлетить додому. Але цього не сталося і пернатий був приречений залишитися зимувати на вулиці. Але завдяки не байдужим людям,працівникам станції юних техніків ,пташку приютили і він благополучно перезимував у них.

Про це повідомила жителька Глухова Лілія Картава на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Зрозуміло,довго в таких умовах птицю не продержишь і його довелося відпустити!Відвозили Сєню на озеро,думали,що приживеться там,але ні,птиця звикла до людей!
Працівники станції розповіли нам ,що намагалися прилаштувати птицю в зоопарк р. Мена і не тільки,але скрізь чули відмову!
Тому лелека став мандрівником нашого міста!
Сєня,хтось називав його Кузею не літає далеко,тому кочує з місця на місце і швидко став популярним за короткий час!",- написала історію лелеки Лілія.

фото: Лілія Картава (Фейсбук)

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Дівчина все-таки дуже захотіла допомогти лелеці Сєні знайти свою нову домівку і тому дівчина кинула клич у соцмережі де попросила людей допомогти пташці. В результаті одна сім'я зголосилася допомогти перевезти Сєню з Глухова на страусину ферму.

фото: Лілія Картава (Фейсбук)

"Сім'я запропонувала приїхати на своїй машині з Сум в Глухів і відвезти мене з Сєнею на ферму у Верхню Сироватку! В 20км від м. Суми,знаходиться господарство "Лебідь",на базі якого є страусина ферма,зоопарк!Так само там є центр реабілітації диких тварин і птахів!Туди можна в будь-який час приїхати і побачити різних тварин,а так само погодувати!
Сьогодні я ще раз зв'язалася з людьми,які там працюють і нам дали добро!
У СЄНІ Кузьмича БУДЕ НОВИЙ БУДИНОК",- написала дівчина радісно.

фото: Лілія Картава (Фейсбук)

фото: Лілія Картава (Фейсбук)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Франківському стихія позбавила малюка рідного дому, але світ не без добрих людей

Як повідомляє портал «Знай.ua» Лелека повернувся до сім'ї, яка його виходила, з зворушливими обіймами — птиці пам'ятають доброту

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом всім селом рятували аистенка від голодної смерті, - вдячна птах повернулася навесні