Ціна одного виробу, в середньому, складе 3646 гривень.

Департамент реєстрації Харківської міської ради планує витратити на тканинні ролети і римські штори 1 214 431 гривень. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого на сайті державних закупівель "ProZorro".

Згідно документації, всього планують закупити 333 вироби (810 квадратних метрів). З них 211 - тканинних жалюзі (площею - 331,53 квадратних метрів) кремового кольору прямокутної і арочної форми на 103 вікна. Вони повинні складатися з поліестерової тканини з пиловідштовхуючими, антистатичними і антибактеріальними властивостями, і мати алюмінієвий механізм. Країна-виробник - Іспанія.

Римських штор кольору шампань прямокутної та трапецієподібної форми закуплять 122 одиниці або 478,56 квадратних метрів на 112 вікон. Країна-виробник - Німеччина. Штори будуть повністю складатися з поліестеру, карниз - алюмінієвий. До них будуть додаватися аксесуари: прозорі кільця-люверси, петлі і тасьма.

"Пошиття - класичний з подвійною прошивкою прутика і рельєфний, з відстроченим декоративним рюшем-складкою в залежності від розмірів і розташування виробів", - зазначає замовник.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Варто додати, що в Україні сьогодні пропонують купити тканинні ролети від 380 гривень за квадратний метр, римські штори - від 320 гривень. Тобто 331 квадратний метр ролети міг би обійтися місту в 125 780 гривень, 478 квадратних метрів римських жалюзі - 152 960 гривень. Разом - трохи понад 278 тисяч гривень замість запланованого мільйона.

Аукціон відбудеться 17 липня. Фірма, яка виграє його, зобов'язана поставити товар до 18 серпня 2020 року.

Нагадаємо, що ввечері, 13 липня в Харкові пройшла потужна злива, після якого по місту не можна ні проїхати, ні пройти. Із-за дощу і непрацюючих зливової каналізації затопило не тільки дороги, але і деякі під'їзди і навіть гуртожитки.

Як повідомлялося раніше, міністерство охорони здоров'я України опублікувало оновлений список готовності областей до пом'якшення карантину. Харківська область, на жаль, знову потрапила в перелік 8 регіонів, де не можна послаблювати карантин.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба втішив співвітчизників новиною про те, що чисельність держав, які на сьогоднішній день можуть в'їжджати громадяни нашої країни, зросла 25

Також «Знай.ua» писав, що Карантин в Україні можуть продовжити до 2022 року – тривожний сценарій стає реальністю