У Харкові затримали неадекватного чоловіка, який кидався на випадкових перехожих з ножем. Найдивнішим було те, що він вимагав від постраждалих його сфотографувати. Про це розповіли в Telegram-каналі «Веха», публікуючи відеокадри з місця інциденту.

Наголошується, що любитель фотографій промишляв на вулиці Полтавський шлях увечері в суботу, 25 липня, приблизно о 20:30. Озброївшись, чоловік кидався на нічого не підозрюючих жителів міста з погрозами і дивною вимогою. Перелякані перехожі шарахалися від людини з ножем, деякі погоджувалися на його умови. Зняти відео з неадекватом вдалося свідкам події.

Правоохоронці, які прибули на місце інциденту за викликом постраждалих, затримали і обеззброїли дивного громадянина.

"Люди викликали копів, ті пов'язали любителя фотографії", - пишуть в коментарях до опублікованого відео.

«Вовки ганебні, не дали мужичку пофотографуватися», - відзначають з сарказмом харків'яни, які коментують інцидент.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще
Нагадаємо, одесит розстріляв жінку-перукаря на робочому місці. Її госпіталізували в терміновому порядку в лікарню з пораненнями грудної клітини та попереку. Стрілець залишився невідомим, імовірно, стріляв із травматичної зброї.

Як повідомляв портал Знай.uа, неадекват відкрив прицільний вогонь в нічному клубі, півтора десятка постраждалих. бойовик відкрив вогонь по натовпу, що заходить в бар. Поліція повідомила, що двоє людей були знайдені мертвими.

Також Знай.uа писав, в німецькому місті Ханау неадекват відкрив вогонь по натовпу, серед загиблих - представники курдської національності.