У Харкові мешканці однієї з вулиць втомилися чекати, поки міська влада облаштує їм пішохідний перехід, і «вирішили» проблему самостійно – за допомогою банки білої фарби і пензля в руках. Відповідне відео розмістили на сторінці спільноти «ХС Харків» у соціальній мережі Facebook.

На опублікованих кадрах – жінка, яка малює поперек дороги імпровізовану «зебру», не звертаючи уваги на проїжджаючі мимо автомобілі.

«На Познаньській мешканці втомилися чекати появи пішохідного переходу і взяли ініціативу в свої руки», - пишуть автори публікації.

«А нічого, що там гірка? От нехай вдома у себе малює, до одного місця її «зебра»», «На півсотні метрів вище є пішохідний перехід», - обурюються в коментарях до повідомлення деякі харків'яни.

Варто відзначити, що жодної офіційної сили такий «пішохідний перехід», звичайно ж, мати не буде, але акція може стати важливим сигналом для місцевої влади про необхідність облаштувати у цьому місці повноцінну «зебру».

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, раніше Харків'янина знайшли зарезанным у квартирі дружини - "Нещодавно намагався застрелитися…" Дружина загиблого в цей час перебувала в СІЗО за спробу вбивства.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові знайшли труп чоловіка з голим животом - без грошей і паспорта. Встановити особу загиблого не вдалося.

Також «Знай.ua» писав, що Дружина відомого українського репера розчленувала чоловіка на очах у дитини — склала рештки в пакет і зателефонувала адвокату.