У Харкові 6 серпня о 17:29 у пер. Карпатському,2 сталась пожежа. У приватному секторі горіла одноповерхова нежитлова будівля. У будівлі розташовувався швейний цех.

Як повідомили рятувальники, на момент їх прибуття, пожежа охопила площу близько 325 кв. м. Горіли дах, внутрішні приміщення будівлі і мансардний поверх. Горіли текстильних вироби, сировина та обладнання, що створювало додаткові складнощі в ліквідації пожежі.

Для ліквідації пожежі було залучено 6 пожежних машин та 30 рятувальників. Працювали 4 пожежних ствола.

О 18: 46 вогонь був локалізований. До ранку 7 серпня рятувальники продовжували гасити окремі осередки горіння і розбирати завали зруйнованих конструкцій будівлі.

Жертв і постраждалих немає.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Причина пожежі та сума завданих збитків встановлюються.

Нагадаємо, що вчора, 6 серпня, жителі кількох районів Львова спостерігали густий, чорний дим. Причиною йому стала масштабна пожежа, яка спалахнула вдень в одній з багатоповерхівок міста. Повідомляється, що горів житловий висотний будинок, розташований на вулиці Люблінській, 164. Державна служба надзвичайних ситуацій займалася ліквідацією загоряння.

У житловій багатоповерхівці Львова загорівся дах. У чому причина пожежі - невідомо. Дах багатоповерхівки складається з руберойду, який добре горить, тому рятувальникам було складно ліквідувати загоряння. На місці працювали шість автомобілів рятувальної служби. Мешканці багатоповерхового будинку були евакуйовані.

Пожежею було охоплено 15 квадратних метрів даху. Густий, чорний дим височів над вулицями Львова, його було видно з кількох районів міста.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Розкрито нечувані деталі про вибухівку з Бейрута-звідки її привезли і навіщо

Також портал " Знай.ua" писав Три трупи, шість постраждалих: шокуюче ДТП під Києвом

Також портал " Знай.ua" писав, що Україні загрожує другий Бейрут? У порту під Одесою зберігається небезпечний вантаж