У Харкові 6 жовтня прощаються з курсантами і офіцерами, які загинули в авіакатастрофі Ан-26. Трагедія сталася 25 вересня під Чугуєвим в Харківській області.

Прощання почалося о 10:00 на майдані Свободи. Участь у церемонії бере і Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою Зеленською.

З самого ранку на центральній площі Свободи – багато людей, територію огородили парканом. По периметру стоїть Нацгвардія.

Родичам загиблих курсантів та екіпажу виділили почесне місце - на площі встановили стільці.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Тіла загиблих курсантів привезли на автобусах. У цей день будуть поховані 25 курсантів. З Віталієм Вільховим, який помер у лікарні, попрощалися ще 29 вересня.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Батько загиблого під Чугуєвом курсанта прокоментував стан української авіації: "труни з крилами"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Від Зеленського вимагають присвоїти військові звання загиблим в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом

Також «Знай.иа " писав, що Авіакатастрофа АН-26: під Харковом відслужили панахиду-чорні від горя матері курсантів і море квітів