Знаменита співачка Оля Полякова запросила голову Харківської ОДА Олексія Кучера вийти з нею в прямий ефір в Instagram, щоб обговорити скандальний концерт співачки до Дня вчителя в Харкові.

Прямий ефір відбувся на сторінці Олі Полякової в Інстаграмі.

Артистка відразу зазначила, що її концерт у Харкові організовувала міська влада. За дотриманням норм карантину повинні були стежити правоохоронні органи. Однак поліція не склала жодного протоколу на глядачів, які прийшли без масок і не дотримувалися дистанції.

"Поліція не виконала свої обов'язки ... Хоча я зі сцени просила людей надіти маски, дотримуватися дистанції, не обніматися. Чому ЗМІ організували таку масштабну атаку на концерт, який не був забороненим “– запитала Полякова.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

На це Кучер відповів, що відповідальність за дотримання карантину несуть організатори. Це їх обов'язок перевірити наявність масок у глядачів. Сама співачка закону не порушувала, вона не є фігурантом кримінальної справи.

За словами губернатора, з 15 жовтня на території Харківської області будуть заборонені всі відкриті концерти. Дозволяються тільки закриті заходи, якщо кількість глядачів не перевищує 15 осіб.

"Боже, жах. Ми (артисти, – ред.) всі помремо від голоду”– вигукнула Полякова.

Також співачка запитав Олексія Кучера, чому на її концерт ЗМІ звернули увагу, а на масштабний марафон, де люди бігли без масок і дотримання дистанції, – проігнорували.

На це губернатор відповів, що реакція була на обидві події. Харківський регіон кілька днів перебуває в лідерах за кількістю нових випадків коронавірусу, тому концерт на стадіоні став резонансним.

За словами Кучера, влада намагається уникати масових заходів. Представникам влади і шоу-бізнесу варто скоординувати дії в цьому питанні.

Також Полякова розповіла, що намагалася організувати діалог влади і представників креативної індустрії, але її не чують.

“Я можу поговорити з президентом і міністрами для того, щоб визначити правила гри для артистів, як зараз, уникнути скупчень людей”, - пообіцяв Кучер.

Наприкінці ефіру Кучер і Полякова домовилися разом ініціювати діалог артистів і влади.

Нагадаємо, 3 жовтня в Харкові відбувся концерт Олі Полякової до Дня вчителя, який відвідали близько двох тисяч городян. За фактом заходу поліція відкрила кримінальну справу за статтею про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова згадала, як потрапила в пащу до 6-метрового хижака: "було все"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юна дочка Полякової показала, куди дозволяє бойфренду себе цілувати: "на весілля запросиш?"

Також «Знай.иа " писав, що Полякову застали в компанії динозаврів українського року, мережа в подиві - " їй 18?"