В одній з лікарень Харкова померла ще одна людина, яка постраждала під час вибуху на газопереробній станції.

Про це повідомили в пресслужбі Харківської міськради з посиланням на інформацію лікарів.

"Один потерпілий помер. Це чоловік (61 рік), він отримав до 80% опіків тіла. Крім того, у нього були інші травми, в тому числі і переломи", - розсакзали в прес-службі.

Загальна кількість загиблих в результаті вибуху збільшилася до 3 осіб.

Наразі у лікарні швидкої та невідкладної допомоги залишаються ще 8 постраждалих. Двоє з них у реанімації, ще четверо в опіковому відділенні. Їх стан медики оцінюють як стабільно важкий.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в середу, 21 жовтня о 12:38, у Харкові прогримів потужний вибух у будівлі, де виготовляють Феєрверки та піротехніку. Двоє людей постраждали. За попередніми даними, двоє робітників робили ремонт на складу піротехніки.

Також Знай писав, що в неділю, 18 жовтня, Харків потряс потужний вибух-там підірвали Старий елеватор, розташований в районі Південного вокзалу. Територію на вулиці Котляра розчищають для новобудов. Будівля покинутого елеватора, що заважала забудовникам, було вирішено підірвати.

Нещодавно Знай передавав, що з сусідньої Польщі прийшли вельми гарячі новини. З'явилася інформація,що група вибухотехніків підірвала "найбільшу бомбу часів Другої світової війни". Там підірвали ДонНУ бомбу часів Другої світової, яку незадовго до цього виявили на дні судноплавного каналу в Балтійському морі.