Біля пам'ятника жертв Голодомору на виїзді з Харкова з'явився величезний напис "Фельдман Еко-парк", що викликало бурю обурення і гніву в соцмережах.

Про це повідомили очевидці в Телеграм-каналі "Х.Х".

Повідомляється, що тепер з меморіалом жертв Голодомору гордо височіє різнобарвна табличка "Фельдман Екопарк". На думку деяких, це прояв неповаги до пам'яті загиблих під час геноциду українського народу.

фото: Телеграм-канал " Х.Х"

"Тепер поруч з пам'ятником, що символізує Голодомор, свідомий і цинічний геноцид українського народу, гордо підносяться паркани скотного двору і величезний напис "Фельдман Еко ПАРК", а на тлі простягнутих до неба рук завзято паскудять лами. Це кричуща неповага, цинічна, нахабна"— написав автор фото.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Показати ще

скріншот

Як розповів KHARKIV Today прессекретар екопарку Олексій Костюченко, табличку встановили, щоб водіям було простіше знайти вхід в Екопарк. А сусідство з меморіалом їх не збентежило, та й порушень ніяких немає.

фото: KHARKIV Today

"Справа в тому, що там, навпроти другого входу в"Фельдман Екопарк", знаходиться наша локація, яка була відкрита в середині вересня. Вона називається "Долина альпак". Оскільки людям дуже складно розібратися, як туди правильно потрапити, там були встановлені ці букви, щоб люди розуміли, як туди проїхати"– повідав Олексій Костюченко.

фото: KHARKIV Today

фото: KHARKIV Today

"Той, хто не знає свого минулого, не має майбутнього", " будуєш зоопарк на 10 тварин і забираєш собі 100 гекрат лісу. Норм схема", " Автор благополучно забув як всі дружно обсирали Ющенка за те що то зводив цей пам'ятник. А тепер обсирає тих хто біля нього щось ставить", "поруч з Бабиним Яром Хржановський хоче влаштувати інтерактивний Меморіал, де можна буде взяти участь в тортурах та інших "забавах", Екопарк меркне на цьому тлі"," Україна - країна контрастів", - коментували харків'яни.

скріншот коментарів

скріншот коментарів

скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Люди варили холодець, а там пальчики знаходили": бабуся з Почайною розповіла про пережиті жахи Голодомору

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зеленський влип у гучний скандал через Голодомор: "просто плювати...", фотофакт

Також «Знай.иа " писав, що США вшановує пам'ять жертв Голодомору разом з Україною: "це була трагедія, це був злочин"