Харківський метрополітен витратить 20,17 мільйонів на охорону.

Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Відповідний тендер з'явився на порталі 30 жовтня.

Згідно документації, на об'єктах метрополітену, які включають в себе станції, депо, метроміст, базу відпочинку і недобудований об'єкт, будуть розміщені 52 цілодобових пости охорони.

Мета охорони - здійснення контролю за цілісністю об'єктів і недоторканністю майна підприємства, а також запобігати протиправним діям і забезпечувати пропускний режим.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Харків метро, скріншот

Нагадаємо, Харківське метро за 9 місяців цього року має збитків на 227,9 млн грн, що на 34,3% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

За дев'ять місяців 2019 року збитки метрополітену становили 169,6 млн грн.

До збитків на підприємстві призвели в тому числі закупівля товарів, послуг і робіт за завищеними цінами, заниження доходів від рекламної діяльності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У харківському метро українцям приготували сюрприз: вже з 2021 року. "Київстар " і" Vodafone " повинні надати математичну модель для підрахунку пасажиропотоку в місті

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни повстали проти перейменування метро: "геть з міста!" Представники громадської організації вимагають перейменувати станцію харківського метро"Завод імені Малишева".

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові "голі" пасажири втратили 17 тисяч, прокотившись у метро. Районний суд оштрафував двох чоловіків на 17 тис. грн кожного, які порушили масочний режим у метрополітені