У Харкові багатодітну сім'ю намагаються вижити з квартири двоє чоловіків спортивної зовнішності - вони заявилися в житло, заявивши, що купили його на торгах.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає телеканал СТБ у програмі "Вікна".

Повідомляється, що харків'янина Андрія Кур'яновича буквально вигнали з квартири двоє чоловіків спортивної зовнішності. Вони заявилися з нібито документами на житло, а їх головним аргументом стала фраза: "треба було вчасно віддавати кредит".

У 2007 році Андрій дійсно взяв кредит на розвиток меблевого бізнесу, залишивши в заставу квартиру, і за сьогоднішнім курсом винен банку 240 тисяч гривень. За його словами, він його не віддає, оскільки не знає кому. Чоловіки ж, які заявилися з "документами на квартиру" заявили, що приміщення було продано на торгах і тепер вони його законні власники.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Чоловіка вигнали на вулицю в домашньому одязі, а вдома в "заручниках" його чекає дружина і п'ятеро малолітніх дітей. Як пояснив адвокат, подібні заходи виселення є незаконними-продаж квартири повинен здійснюватися виключно через суд, а нові власники повинні виселять старих у присутності виконавчої служби. Більш того, Уряд на час карантину ввів мораторій на виселення.

Поліція розводить руками-мовляв подібні конфлікти повинні вирішуватися через суд, і вони не в праві щось робити. Постраждала сім'я наполягає на цілодобовій охороні житла, оскільки від нових "власників", з якими вони ділять територію, постійно сиплються загрози.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові обстріляли трамвай, в якому були люди.

Як повідомляв портал Знай.иа, харків'янина оштрафували за те, що він зайшов у Хлібний магазин без маски.

Також Знай.иа писав, що у Харкові на перетині вулиць молочної та Плеханівської тягач на смерть збив 64-річну жінку, буквально розмазавши її по дорозі.