Стало відомо про те, що на Салтівці машину облили кислотою. Перші подробиці інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в районі Салтівки, що в Харкові, автомобіль був облитий кислотою. Він був припаркований на проспекті Тракторобудівників.

Власник транспортного засобу був в шоці від того, що відбувається.

На Салтівці облили автомобіль кислотою, фото: Салтівка

При цьому, він стверджує, що відбувається це вже не перший раз. У власника є припущення, що все через український прапор, який прикріплений під лобовим склом.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

На даний момент цією справою займаються співробітники правоохоронних органів. Офіційних коментарів ще ніхто не надавав.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові банда, до складу якої зійдуть жінки обчистила магазин. Вони забрали гроші з сейфа одного з магазинів торгового центру. Правоохоронці взялися за розслідування і пошук правопорушниць.