Дружина покійного Геннадія Кернеса завжди була поруч з чоловіком і всіляко підтримувала його. Любов цієї подружньої пари таїть в собі багато питань без відповідей, скелетів в шафі, скандалів і особистих драм.

Оксана Гайсинська не дивлячись на своє горе, вирішила привітати своїх підписників з Новим роком на своїй сторінці в Інстаграмі.

Нова публікація вдови Кернеса з'явилася 1-го січня. На ній Гайсинська позує з домашнім улюбленцем на тлі новорічної ялинки.

Дружина покійного Кернеса зазначила, що 2020 рік був трагічним і дуже складним для всіх. Тим не менш, Оксана хоче вірити, що новий рік буде добрішим.

"2020 був трагічним і дуже складним для всіх. Від щирого серця бажаю кожному з вас здоров'я, стабільності і без втрат! Щастя і тепла вам в колі ваших близьких! З новим 2021, нехай він буде добрішим!",- написала Гайсинська.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, не так давно дружина покійного Кернеса Оксана Гайсинська виставила нову Stories, в якій однією фразою відповіла всім хейтерам покійного Кернеса.

"Тільки шакали можуть штовхати мертвого лева",- сказано в Stories Оксани.

джерело: instagram / oksanag2406

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Покійний Кернес зворушливо попрощався з Харковом і пішов назавжди: "рідний, люблю тебе"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина покійного Кернеса Гайсинська пройшла з коханим крізь вогонь і воду, Лебедина вірність: "найкращий..."

Також «Знай.иа " писав, що Від кого покійний Кернес заразився коронавірусом: замішана жінка, і це не Дружина