У Харківській області рятувальники і поліція розшукують рибалку, який не повернувся на берег.

Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС у Харківській області.

Повідомляється, що інцидент стався вночі в четвер, 7 січня. Близько 23:30 на гарячу лінію Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на Печенізькому водосховищі в селі Мартове Харківської області зникла людина.

рятувальники / фото: ДСНС

Заявник розповів, що на водосховищі рибалило п'ятеро людей, четверо з яких вийшли на берег. Останній пропав, а відшукати його не змогли через темний час доби. Рибалки уточнили, що в деяких місцях був тонкий лід.

Популярні новини зараз

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

На даний момент співробітники ДСНС спільно з Національною поліцією проводять пошуки зниклого чоловіка. Від рятувальників задіяно 3 одиниці техніки та 15 людей особового складу. Від Національної поліції - 10 чоловік особового складу.

Нагадаємо, що у Харкові п'яні чоловіки мало не створили ДТП і побили водія.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові "унікуми" вирішили розважитися за допомогою феєрверку. Локацією обрали-житловий будинок. Жартівники вирішили запустити салют у житловий будинок, тим самим піддавши людей небезпеці та цілісності їхнього майна.

Також Знай.иа писав, що під Харковом легковик влетів у фуру і розбився в брязкіт. Зіткнулися легковий автомобіль Hyundai і вантажівка MAN. Водія легковика госпіталізували до лікарні, він у комі.