У харківському метро на станції "Історичний музей" неадекватний чоловік, який зі змінним успіхом тримався на ногах, влаштував працівникам підземки веселий день, намагаючись підійти до краю платформи.

Про інцидент розповів прес-секретар КП "Харківський метрополітен" Олексій Бітнер, передає Newsroom.

"Чоловік вийшов зі складу, який прибув на платформу. Співробітники станції помітили, що він поводиться неадекватно, тому викликали співробітників поліції. Поки чекали поліцію, співробітники станції стежили, щоб він не звалився з платформи. Чи намагався він стрибнути на рейки, невідомо", - розповів Бітнер.

Прибулі на місце поліцейські затримали пасажира підземки і розбираються в події.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид. Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11-ї ранку.

Також Знай писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям. Жінка винесла їх з вогню.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Патрульні врятували літню жінку, яка була всього за крок до самогубства.