В Ізюмі, що на Харківщині, 28 січня сталася смертельна ДТП: на трасі Київ-Харків-Довжанський зіткнулися два автомобілі, за кермом одного з них перебувала працівниця управління ДФС.

Як повідомили у пресслужбі ДБР, за фактом порушення безпеки дорожнього руху, що спричино смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

"28 січня 2021 року о 14:40 на трасі Київ-Харків-Довжанський у напрямку міста Ізюм рухався автомобіль ВАЗ 2115. У цей час з автозаправної станції, яка розташована поруч, виїжджав автомобіль Toyota Camry під керуванням працівниці ГУ ДФС України у Харківській області, в наслідок цього відбулося зіткнення транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП на місці загинув 81-річний водій автомобілю ВАЗ 2115. Водійка Toyota Camry, а також пасажир автомобілю ВАЗ 2115 госпіталізовані. Четверо людей після надання медичної допомоги госпіталізації не потребували.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві щодня відбуваються автомобільні аварії. Причинами стають не тільки погана видимість, погані дороги і пробки, а й бездумна поведінка пішоходів.

Також Знай повідомляв, що 13 жовтня, в Шевченківському районі Києва сталася серйозна ДТП за участю двох маршрутних таксі.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях на проспекті Незалежності, 116 несподівано з'явився новий фонтан. Його будівництво ніхто не планував, він просто почав бити посеред проспекту, знісши асфальт: прорвало трубу, яку комунальники ремонтували 4 доби.