Стало відомо про те, що в Харкові медикам і вчителям почали платити коронавірусні засоби. Кому і скільки дадуть.

Таким чином, повідомляється що в Харкові влада почала виплачувати компенсацію вчителям, медичним працівникам, а також співробітникам бюджетної сфери, які перенесли коронавірус.

Гроші братимуть з міського бюджету, як повідомив секретар міської ради Ігор Терехов.

Він повідомляє, що програма виплат матеріальної допомоги для тих, хто переніс коронавірус, набагато вигідніша для місцевого бюджету, ніж програма страхування.

У повідомленні йдеться, що влада підрахувала все і зрозуміла, що це простіше і вигідніше. Людина пише заяву, надає довідку про те, що він дійсно переніс коронавірус, після чого отримує допомогу.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

На стадії оформлення зараз знаходиться ще близько сорока заяв як від працівників сфери освіти, так і медицини. Всім їм найближчим часом також нададуть допомогу.

Розмір цієї виплати залежатиме від складності протікання хвороби, і відповідно, матеріальна допомога становитиме від 5 до 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, український ангел у білому халаті безкоштовно оперує тих, хто не в змозі платити: "не все вимірюється грошима"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні covid-19 влаштував тривожні свята, медики збираються з силами-МОЗ оновило статистику на 3 січня

Також, "Знай.uа" писав, Львівський медик розповів про ускладнення після лікування коронавірусу антибіотиками: кишечник може не витримати