У середу вранці, 17 лютого, на трасі "Київ-Харків-Довжанський" трапилася моторошна ДТП за участю пасажирського автобуса, де знаходилися десятки пасажирів.

Як повідомили у пресслужбі Національної поліції Харківської області, 41-річний водій автобуса Mercedes сполученням "Харків-Люботин" не впорався з керуванням та врізався у відбійник, після чого автівка перекинулася.

фото: Нацполіція Харкіщини

фото: Нацполіція Харкіщини

"За попередньою інформацією, в транспортному засобі знаходилися 17 пасажирів. 10 громадян отримали тілесні ушкодження та звернулися по медичну допомогу", – повідомили правоохоронці.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

фото: Нацполіція Харкіщини

фото: Нацполіція Харкіщини

Всі обставини аварії наразі встановлюються.

фото: Нацполіція Харкіщини

Нещодавно в Харківській області між селами Коробочкине і Гракові сталася ДТП за участю вантажівки Renault і Газеллю, яка їхала по зустрічному напрямку. За попередніми даними водій транспортного засобу "Газель" не зміг впорається з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. В результаті сталося зіткнення. Після цього водій DAF допустив наїзд в задню частину причепа вантажівки Renault.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також "Знай.ua" писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси