Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно співачка провела прямий ефір, де презентувала лінійку іменної косметики за допомогою якої і вирішила зробити собі макіяж в гримерці.

Під час прямого ефіру красуня зізналася, що шалено рада роботі після затяжного карантину з його заборонами і обмеженнями, адже тепер Оля почала потихеньку відновлювати свої перенесені концерти в містах України, плануючи їх на весну.

Полякова під час запису презентувала, які продукти увійшли до її власного бренду косметики. Туди потрапили: палетка з тінями, туш для вій і підводка для повік.

В кінці ролика Полякова погодилася нафарбувати губи і члену її команди - танцюристу Максиму Єжову, який, за словами Олі, був п'яний і повинен був негайно протверезіти перед виступом.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"На мою він не випив, а покурив щось веселе", "Єжов прикольний такий 😂 косметика видно що хороша. Мені подобатися товар в красивих упаковках !", "Макіяж на Вас шикарний, хоча ви і без макіяжу хороша собою", "Помада йому до лиця 😂 ефір класний 😍❤️ спасибі", "Актриса найвищого класу", " Оля! Ви крута!", "Ви як завжди супер!", "Очманіла красава ,гарна,особливо після макіяжу Голлівуд, Лас Вегас)))Оля...",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва: "я просила цих с*к!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Полякова з дочками скотилася з гори в кущі: "хто важче всіх, той далі всіх доїжджає"

Також «Знай.иа " писав, що Оля Полякова після Приниження Кароль зізналася, що хвора: "неадекватна. нахабний..."