На честь Дня Святого Валентина пара з Харкова приїхала до Києва для того, щоб скувати себе на три місяці ланцюгом. За тиждень життя разом закохані навчилися багато чого робити удвох, крім як готувати собі їжу.

Про це передає ТСН.

Після їх вчинку, парою вмить зацікавилися в мережі, що спричинило за собою купу нових підписників, які тепер уважно стежать за життям коханих і їх експерементом.

За тиждень життя "на ланцюгу" у дівчини на руці з'явилася пов'язка. А все через те, що їй залізними путами роздерло рани на руці.

Олександр і Вікторія прикувалися 14 лютого. Процедуру проводили під наглядом представника реєстру рекордів. Пара планує стати рекордсменами і прожити так мінімум три місяці.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

За їхніми словами, вони так перевіряють свої почуття. Наприклад, всього за тиждень Вікторія вивчила, де в автомобілі який бачок. А Олександр навчився робити зачіски коханій. Але ще парі доведеться навчитися разом готувати, адже поки це у них це погано виходить.

У планах "прикутих" - почати більше заробляти. Бо Саша як продавав через Інтернет авто, так і продає, а Віка — майстер з нарощування вій — до роботи ще не повернулася, проте планує і тренується.

Через свій експеремент пара зіткнулася з нерозумінням з боку своїх батьків, адже вони не можуть зрозуміти навіщо їх дітям ось так ходити на ланцюгу. Від них пара живе окремо на орендованій харківській квартирі.

Про своє нове життя на ланцюгу пара активно ділитися на своїй сторінці в соцмережах. Кількість підписників зростає, а разом з ними — і кількість питань. Правда, питання переважно про інтим.

Заробляти на блогерстві Олександр і Вікторія спочатку не планували, а тепер вже не проти. Найняли піарницю і шукають smm-фахівця. Щоб вистачало і їм на зарплату - планують дивувати публіку далі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині закохані вдруге побралися: 50 років шаленого кохання

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Їх повінчав Майдан": неймовірна історія кохання пари, яка народилася під "банду геть" Януковича

Також «Знай.иа " писав, що Закохана пара побралася в геріатричному пансіонаті: "Самотні серця знайшли один одного"