У Запоріжжі та в Києві на замерзлому Дніпрі умільці вирізали з льоду своєрідну карусель. Небезпечна розвага користується великою популярністю у місцевих жителів.

Відповідним відеороликом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Типова Україна.

Для того, щоб вийшла Крижана карусель, потрібно випиляти коло на річці за допомогою бензопили. Після цього, бажаючі покататися тримаються за трос, який прикріплений до берега і розкручують атракціон ногами.

Повторювати подібне ми все ж не рекомендуємо.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

"Коли вони встигають цим займатися ? Я ось з роботи повертаюся, часу не особливо на подібне розваги"," а що якщо встановити якийсь гвинт, який буде його крутити за рахунок течії", " а раніше ракети, кораблі, жд поїзда будували....... Ростемо ....", "весело напевно прям пи**ец", "як весело ехуууу це максимум на що мозок українців вистачає хах", "я в шоці, придумати таку розвагу, а потім виловлюють льдишки і всі плачуть", "Коли собаці робити нема чого вона яйця лиже", - писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянин прив'язав дітей до машини і дав газу: "Троєщинські каруселі - вони такі". У Києві водій прив'язав дітей на санках до машини і катав їх по майданчику.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тернополяни влаштували небезпечну вечірку на тонкому льоду - Риболовля дорожча за життя. Крихкий лід абсолютно не лякає рибалок. Десятки їх зібралися на місцевій водоймі в Тернополі.

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому батьки переплутали дитину з санками: прив'язали мотузку і тягли по снігу. У Хмельницькому суворі батьки вирішили будь-що покатати дитину, нехай навіть снігу на вулиці немає. І санок немає. Просто посеред вулиці дорослі прив'язали молодшого до себе і тягли, як на санках.