У Харкові працівники державного підприємства "Завод Електроважмаш" вийшли на акцію протесту і перекрили Московський проспект: вже три місяці люди не бачили зарплату.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Віталій Завгородній.

"Наша креативна влада могла б звичайно звинуватити в черговий раз у всьому "телеканали Медведчука", але вона ж їх вже закрила. Незручно вийшло. Ніби як джерело всіх бід ліквідували, а ні ями на дорогах не позаростали самі по собі, зарплата людям не виплатилася по собі... Біда... Наші дорогі креативні хом'ячки не врахували що закриття каканалов-це був вже "другий конверт". І пора вже, напевно відкривати третій...", - написав Завгородній.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаємо, раніше Стало відомо, скільки пенсіонерів виживають на мізерні виплати: ваша бабуся серед них. 25 січня, стало відомо про те, скільки пенсіонерів проживають в Україні станом на 1 січня 2021 року, а також який зараз середній розмір виплат.

Як повідомляє портал Знай.ua Пенсія 1710, а Комуналка - 1995: як українським пенсіонерам вижити в 2021 році. У мережі вирішили з'ясувати, чи можуть пенсіонери вижити на пенсію в місяць. На все чи вистачає коштів.

Також Знай.ua писав, що Пора готуватися до змін у пенсійній системі. Пенсійна система України в новому році може змінитися – і не в кращу для пенсіонерів сторону.