Сьогодні, 1 березня, в Харкові пройшов пікет з вимогою знизити тарифи.

Про це стало відомо завдяки публікації телеграм-каналу "Віха".

Повідомляється, що харків'яни з плакатами прийшли до Терехова вимагати знизити тарифи, адже у людей не вистачає фінансів, щоб банально жити.

Городяни тримали плакати з фразами:"Рейдера Терехова - на карантин", " Терехов - маріонетка криміналу!", "Терехов повертає до Харкова бандитські 90-ті" та інші.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Пікет проти Терехова з вимогою знизити тарифи‼️ "Як День почнеш, так його і проведеш" - говорить народне прислів'я. Народ не дурень)) схоже, сьогодні день протестів",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 1 березня, в Харкові працівники державного підприємства "Завод Електроважмаш" вийшли на акцію протесту і перекрили Московський проспект: вже три місяці люди не бачили зарплату.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові вже кілька днів поспіль бюст Жукова на проспекті Григоренка охороняють поліцейські. Вперше правоохоронці були помічені 23 лютого, коли в Харкові проходив мітинг проти винесення Одеському активісту Сергію Стерненку.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розлючені харків'яни примчали до Терехова через Жукова і Коксихіма. 24 лютого, в Харкові під час третьої сесії міськради проходили відразу три мітинги.

Також «Знай.иа " писав, що Зупиніть Молчанову: під Радою люди мітингували проти мережі Novus, - ЗМІ. Біля Верховної Ради пройшов мітинг проти того, що мережа магазинів Novus продовжує роботу в Криму всупереч санкціям і при цьому бореться з українською мовою. Активісти розцінюють такі правопорушення з боку власників магазину як державну зраду і вимагають притягнути їх до відповідальності