Харківський суд призначив покарання водієві, який на смерть збив пенсіонерку на трамвайній зупинці.

Про це передає Depo.Харків, посилаючись на Жовтневий районний суд Харкова.

У вироку суду йдеться про те, що водій вантажівки не дочекався, коли жінка перетне дорогу і скоїв на неї наїзд. Правопорушник пояснив слідчим, що під час руху жодних перешкод не помітив.

Виявилося, обвинувачений - підприємець. Аварія сталася в жовтні 2020 року. Чоловік, керуючи вантажним автомобілем DAF, на вулиці Конєва, 1, зупинився навпроти зупинки громадського транспорту, де в цей же момент знаходився трамвай, який здійснював висадку/посадку пасажирів.

фото: Національна поліція

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Водій вантажівки не дочекавшись закінчення висадки і посадки пасажирів не пропустив літню жінку, яка йшла до дверей трамвая перед його автомобілем, і збив її. Від отриманих травм пенсіонерка померла на місці.

Суд визнав водія винним у скоєнні злочину за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік.

При цьому суд постановив звільнити предпренімателя від відбування реального покарання з випробувальним терміном в 2 роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аварія на острівці в Харкові: після чотирьох місяців Коми померла жертва" дружка " Зайцевої з Єгипту

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківський трамвай влаштував дикий дрифт з постраждалими, гальмував у дерево - " Нах*я мені той парк?"

Також «Знай.иа " писав, що Масова ДТП на Харківщині з десятками пасажирів приголомшила Україну: перекинувся на швидкості