У Харкові стався конфлікт між пішоходом і жінкою, яка припаркувала своє авто на пішохідному переході. Про це розповіли в співтоваристві «Х**вий Харків» в соціальній мережі Facebook.

"Ну, до речі, по Харківським ПДР згідно з пунктом 9.2 водіям на "Ягуарі" дозволяється стояти на пішохідних переходах. Не зрозуміємо, чого автор відео докопався до дівчини", - пише автор повідомлення.

На відео-Жінка, яка припаркавала свій автомобіль прямо не пішохідному переході, і дістає з багажника ящики з кондитерськими виробами. На зауваження пішохода вона відповідає, що їй можна паркуватися, де заманеться, так як вона на «Ягуарі».

"Не знаю через кого більше іспанський сором: через колгоспницю, яка вважає, що всі повинні знати, якої марки у неї машина і виправдовує цим порушення ПДР, або через автора відео, який не зумів гідно відреагувати на її колгоспні понти і дешеву провокацію», «Смішна курка. І що, що "Ягуар"? ПДР і просто правила пристойності на дорогах ніхто не відміняв", "Видно, на зарплату назбирала на "Ягуар"?",- обурюються харків'яни.

"Тому, хто знімав, потрібно було дочекатися її відходу. Викликати поліцію, оформити все як потрібно, а потім відосик. І з почуттям виконаного обов'язку піти у своїх справах. А так? Ну що змінилося?", "Схоже, "Ягуар" несумісний з мізками", - дивуються городяни.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нагадаємо, у Тернополі очевидець повідомив про те, що невідомий на власному автомобілі пошкодив припарковані у дворі житлового будинку машини і поїхав у невідомому напрямку.

Чоловік розповів, що водій автомобіля здавав назад і зачепив поруч стоять машини. В результаті він зачепив 4 автомобілі-Nissan, Hyundai, Toyota та BMW.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом юний шумахер під мухою протаранив відразу шість " маляток – - копи обімліли. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Львівської області у Facebook.

Також «Знай.uа " писав, що Кермо автомобіля Tesla відвалилося на ходу, курйозні фото від " власника-везунчика"