У суді Полтави проходять підготовчі засідання за звинуваченням покійного екс-мера Харкова Геннадія Кернеса та його охоронців.

Про це передає KHARKIV Today, посилаючись на Київський районний суд Полтави.

Геннадія Кернеса, Віталія Блинника і Євгена Смицького звинувачують у викраденні і тортурах.

Сьогодні, 10 березня, відбулося чергове підготовче засідання. На ньому одна із захисниць Геннадія Адольфовича подала клопотання і в засіданні оголосили перерву.

Наступне засідання призначили на 25 березня.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Кернес, скріншот з відео

Нагадаємо, до цього 22 лютого в засіданні за звинуваченням Кернеса і його охоронців також оголошували перерву. За місяць до цього суд задовольнив право родичів п'ятого мера Харкова про продовження розгляду обвинувачення для його реабілітації.

Після смерті п'ятого мера Харкова адвокат Олександр Гунченко заявив, що його сім'я не хоче закриття справи про тортури, в суді наполягатимуть на реабілітації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик засвітився з покійним Кернесом і вселив надію в харків'ян: "живий?" Харків'ян розбурхала загальна фотографія покійного Кернеса з Олександром Усиком. Деякі встигли подумати, що Геннадій Адольфович "воскрес".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Покійного Кернеса "звільнили" з посади мера Харкова. Депутати Харківської міськради завершили повноваження покійного мера Геннадія Кернеса. Це сталося через два місяці з дня його смерті.

Також «Знай.иа " писав, що Покійний Кернес залишиться главою"успішного Харкова". Партія "Блок Кернеса-успішний Харків" не змінить свою назву незважаючи на смерть свого лідера Геннадія Кернеса.