На Харківщині місцеві жителі масово почали повідомляти про витоки газу. При цьому "Харківгаз" просить споживачів провітрити приміщення, де використовується природний газ.
Про це повідомили в пресслужбі акціонерного товариства "Харківгаз".
Так, стало відомо, що жителі міста Балаклія і сіл Вербівка, Пришиб і Яворське (Балаклійський район) масово повідомляють про витік газу в будинках. Варто відзначити, що газова служба, яка виїжджала на місце не виявила ніякого витоку.

Газова служба, кадр з відео

"Зараз отримано близько 100 аварійних викликів від споживачів. Численні перевірки домоволодінь аварійно-диспетчерської служби свідчать про відсутність витоків газу в будинках", - пояснили в"Харківгазі".

У компанії відзначили, що газ не має запаху, але, щоб можна було виявити витік газу, в нього додають одорант, ця речовина надає запаху газу.

Ймовірною причиною сьогоднішніх масових викликів газівникам називають істотне збільшення концентрації одоранту в природному газі на газорозподільній станції "Балаклія" Газопромислове управління Шебелинкагазвидобування. Жителів просять не панікувати і провітрити приміщення.

При цьому "Харківгазі" зазначили що незважаючи на відсутність витоку газу в Балаклійському районі, виїжджатимуть на всі аварійні виклики.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Нагадаємо, раніше Київську Троєщину розбудив потужний вибух, бісяться заради грошей

Як повідомляє портал Знай масштабна пожежа на ринку піротехніки осінила спалахами небо: вогонь гасили майже 200 рятувальників

Також Знай писав, що у Харкові під час похорону Кернеса "жартівники" запустили салют: "радіють?"