З приходом до Харкова нової влади в місті почалися зміни, та не всі вони, на жаль, на краще.

Про це заявив депатут Харківської міської ради Ігор Черняк, який перебуває в опозиції до провладної коаліції вже другу каденцію поспіль, передає RegioNews.

За його словами, у міськраді Геннадія Кернеса була певна система стримування щодо сфери земельних відносин. "Було три підрозділи – Департамент архітектури, Департамент земельних відносин та Департамент територіального контролю. Кожен з них курував свої питання", - каже Черняк, - Вперше баланс порушили пару років тому, коли замість Юридичного департаменту, який візував питання в земельній сфері, це право отримав Департамент територіального контролю Олексія Калини. Але остаточно баланс порушився при нинішньому в.о. мера Ігореві Терехові.

Департамент Калини перетворився на абсолютно самостійного монстра, який сам готує проєкти рішень, сам їх візує, сам встановлює, що проєкт рішення є законним, сам виходить на місце і зіставляє те, що він підготував у проєкті рішення з тим, що є насправді, сам представляє проєкти рішення на депутатських комісіях. А найцікавіше, що він сам потім і контролює виконання рішення".

Популярні новини зараз

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Депутат зазначив, що відсутність системи стримування створює сприятливі умови для збільшення корупції і для абсолютно необґрунтованих зловживань службовим становищем. Тут корінь зла закладений в системі – і це зробила вже міськрада цього скликання.

Нагадаємо, що киян залишать без гарячої води: Кличко назвав дату

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків зібрав загін бравих франківчан проти Путіна: "Дамо відсіч"

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий заговорив про послаблення карантину у "червоному" Львові