Харків'янам показали, як комунальники спалюють зібране з вулиць сміття в небезпечному для життя місці – біля газової підстанції. Про це розповіли на сторінці «х**вий Харків» у соцмережі «Телеграм».

"Ху*вий Жуковський з Ху*вим газовим господарством і ху *вими комунальниками спалюють сміття впритул до газової підстанції», - написав автор повідомлення, публікуючи відповідний пост.

«У місті ніхто ні за що не відповідає. Немає господаря, який взяв би в свої руки все. Терехов зайнятий мутками, поки Харків загниває. Сподіваюся після виборів все зміниться і улюблене місто буде процвітати», «Кремль завдає шкоди екології та здоров'ю громадян, здійснюючи підпали», - обурюються харків'яни.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

"Давно нічого не вибухало...", "Піс*ць, там кодло. Кладовище / Газ станція / комунальники з багаттям", - додають коментатори.

Варто відзначити, що побутове сміття, зібране на кладовищі і прилеглій території, замість того, щоб вивезти на звалище, зібрали і підпалили. Однак поруч розташована газова підстанція.

Раніше повідомляли, рятувальники попередили українців про небезпеку на воді, загинули вже сотні людей: "Слідкуйте за дітьми".

Як повідомляв Знай.иа, в Україні оголосили пожежну небезпеку-ДСНС просить бути уважнішими.

Знай.иа писав, погода 15 травня в Україні проллє дощі в деяких областях, але спека не піде.