Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій зізнався, що вперше почав захоплюватися готуванням ще в 20 років.
"Я почав готувати, коли мені було за 20 років. Без курсів та подібного. Просто брав, факапив, вздихав та переробляв. Якось зварив багато літрів грибної юшки, але забув покласти гриби. Ну, їв я тиждень той бульйончик. Лажі стаються постійно. Еврі тайм оф май лайф. І то окей. Просто розумію, що якби боявся накосячити, то не зробив би того всього великого, що мені вдалося зробити. А для тих, кому досі страшно почати готувати, підготував дещо потрібне. То такий лагідний та добрий пендель. Завтра анонсую. Чекайте. А поки можете написати про свої кулінарні факапи. Виливайте душу. Цьом", - написав Клопотенко.
Раніше ми писали про те, що Евгеній Клопотенко створив шедеври для шкільних їдалень: яких продуктів у меню побільшає. Кулінар розповів, що їстимуть школярі в їдальнях.
Нагадаємо, Євген Клопотенко приготував легкий крем-суп зі шпинату: "Найкращий у Вашому житті".
Пенсіонерам встановили нові доплати
Мобілізація в Україні набирає обертів: кого ТЦК планують призвати у вересні
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко пообіцяв "смакове безумство" від нового рецепту курки: "У роті вечірочка".
Також портал Знай.uа писав, що Клопотенко поділився рецептом неймовірно смачного печива з яблуками: "Їсте і ніби цілуєтеся".