У Харкові на площі Конституції чоловік вискочив на проїжджу частину з активним автомобільним трафіком.

Відповідне відео з'явилося в телеграм-каналі"Х**вий Харків".

На опублікованому відео можна помітити чоловіка, який стоїть посеред дороги і активно жестикулює руками, чіпляючись до водіїв і наражаючи себе на небезпеку.

Чого хотів домогтися харків'янин від водіїв - невідомо.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"На Конституції якийсь тип укушений кидається під машин", - йдеться у підписі до відео.

"Перші ознаки вакцинації))", "вже пов'язали", "то його солі покусали", "їхав Ларрі на машині, весь розмазаний по шині"," Та то по приколу", "сьогодні вночі одного" вакцинованого " діставала з води на Журці! Два рази... Дура жаліслива))) не знаю, чим скінчилося, але і швидка приїжджала і копи потім..."Супутником вкололи", " навіщо під машини... с**ка... Хочеш здохнути, стрибни з 9го поверху! Навіщо водію ця карма!", "У нас в Києві, подібне - звична справа. А у вас про це навіть в новинах пишуть?😁 ", "Проходив повз якраз коли його вже під стовп посадили з розбитим є*алом і походу перцівкою залитого", "Так він не під машини,а на машини кидався,і не попався йому нервовий тип, щоб вийшов і по є*алу дав", - писали в коментарях харків'яни.

Нагадаємо, раніше У Харкові жебрак " зцілився "під кінець" робочого дня":"Легенда з милицями". Харків'янка помітила, що жебрак якого всі вважали інвалідом може ходити.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові виявили " Капітана Америку "на самокаті: полював на"гідру". Один з легендарних Месників прогулявся вулицями міста на самокаті.

Також «Знай.иа " писав, що Маршрутник закурив за кермом і послав незадоволеного пасажира: "переграв і знищив". Водій будучи за кермом вирішив не чекати перерви на перекур і дістав сигарету.