У Харкові ресторан швидкого харчування "Макдональдс" звинуватили в тому, що його продукція не відповідає тому, що заявлено на рекламній картинці. Відповідне відео з'явилося в телеграм-спільноті "Чорний Список".

За словами молодої людини, який зняв відео, його "Біг Мак" не відповідає тому бургеру, який намальований на зображенні на сайті. Він упевнений, що не вистачає однієї котлети, і пропонує знайти 10 відмінностей між очікуванням і реальністю.

У коментарях українці щиро дивуються такій наївності автора ролика.

Скрін, відео з Макдональдса

Скрін, відео з Макдональдса

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Скрін, відео з Макдональдса

"Таке відчуття, що автор відео перший раз відвідав Макдональдс і Україну в цілому", " Картинка з реклами не відповідає реальності! Аааа як же так?", "Таке враження, що цей крендель не дорослішав в цьому світі, а прямо вчора з Марса прилетів і відразу в Мак побіг перекусити", " людини випустили з морозильної камери? І він до нас завітав з Америки минулого століття?", "У серпні кавун купить, а він буде не такий круглий, як на фото в Інтернеті, і зробить новий пост», - сміються коментатори.

Деякі запідозрили, що клієнт вирішив сам створити інформаційний привід на порожньому місці.

"Коротше, по-перше, ти його зім'яв, а по-друге, пост ні про що», «Так за 65 гривень ще норм бутерброд у тебе. Одну котлету ти вже з'їв, признавайся», «Боже, та піди, поміняй. Тобі ще скажуть вибачте, мак дуже клієнтоорієнтована компанія", " начебто всі інгредієнти на місці. Невідомо, як автор його ніс, скільки він лежав», - зазначають люди.

Нагадавши, спека в Україні змушує людей кидатися у воду просто в одязі: "божеволіють". Україну накрила неймовірна спека

Як повідомляв портал " Знай.ua", скасування трудових книжок: у ПФУ пояснили, як вийти на пенсію з пізнішого віку. Як нараховуватимуть пенсію

Також " Знай.ua " писав, що потрібно пам'ятати водіям під час літньої спеки-небезпечний фактор як для людини, так і автомобіля. Правила для водіїв в літню спеку