У Telegram-каналі "Чорний Список" опублікували фотографію чоловіка з інвалідністю, який намагається потрапити в харківське метро.

"Коротко про інклюзивність в харківському метро", - підписав автор знімок, на якому чоловік на одній нозі за допомогою товариша підіймається на круті сходинки метрополітену.

Така картина спровокувала хвилю обурення в українців.

«На інвалідів завжди було пофігу всій владі... вони їм не цікаві... якщо на працездатний народ їм чхати, то на інвалідів тим більше буде чхати... хоча, хто народу доктор...", "А розкажіть нам про" інклюзивність" в київському метро і Дніпровському", - пишуть люди.

Чоловік з інвалідністю в метро, фото: "чорний список"

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Зараз вже краще зі ставленням до інвалідності. Нові будинки будуються з пандусами, в нових метро і зупинках теж. Це відгомони СРСР - типу, якщо створити умови, щоб людина з інвалідністю не могла вийти з квартири, то «подивіться, яка ми сильна країна здорових людей». У дитинстві жили в будинку без ліфта, на третьому поверсі жила тітонька на візку, то всі ходили за продуктами, допомагали, але винести на вулицю не могли. І цю квартиру їй дала держава, вище, щоб не вибралася. Добре, що зараз від забудовника вимагають пандуси, норми переглянули», - додають інші.

Нагадаємо, раніше У Харкові жебрак " зцілився "під кінець" робочого дня":"Легенда з милицями". Харків'янка помітила, що жебрак якого всі вважали інвалідом може ходити.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові виявили " Капітана Америку "на самокаті: полював на"гідру". Один з легендарних Месників прогулявся вулицями міста на самокаті.

Також «Знай.uа " писав, що Маршрутник закурив за кермом і послав незадоволеного пасажира: "переграв і знищив". Водій будучи за кермом вирішив не чекати перерви на перекур і дістав сигарету.