Очільник Харківського обласного осередку політичної партії «Національний Корпус» Костянтин Немічев балотуватиметься на посаду міського голови Харкова. Про це стало відомо від джерела у штабі харківського «Нацкорпусу».

Співрозмовник повідомив, що вже готові макети агітаційних білбордів та сітілайтів. За його словами, Немічев піде на вибори зі слоганом «Сильний лідер – сучасний Харків».

За нашою інформацією, зараз Немічев збирає передвиборчий штаб і після завершення організаційних моментів офіційно оголосить про свою участь у виборах мера. Якщо представник «Нацкорпусу» дійсно братиме участь у мерських перегонах, то буде першим проукраїнським кандидатом на цю посаду.

Нагадаємо, що на початку червня 2021 року в Харкові «Нацкорпус» разом з іншими політичними силами підписав меморандум про партнерство та співробітництво в ході переговорів про єдиного кандидата в мери міста на позачергових виборах, які відбудуться 31 жовтня 2021 року.

Раніше про свої наміри очолити Харків після смерті Геннадія Кернеса заявив ексголова Харківської ОДА, народний депутат IV і VIII скликань Михайло Добкін, якого в місті пам’ятають за спробами утворити так звану «Харківську народну республіку».

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також очевидно, що за крісло мера Харкова побореться секретар міської ради Ігор Терехов. Він проводить потужну піар-кампанію, намагається мімікрувати під образ Кернеса та через суди скасовує декомунізацію в Харкові, повертаючи на мапу міста ім’я радянського генерала Георгія Жукова.

Зауважимо, що 25-річний Немічев може стати наймолодшим кандидатом на пост міського голови. У 2019 році він намагався потрапити до Верховної Ради на позачергових парламентських виборах. Йшов як самовисуванець на 170 окрузі в Харкові. У 2014-2016 роках Немічев служив у полку «Азов», де отримав звання сержанта. Після повернення з фронту був куратором громадської організації «Цивільний Корпус «Азов», а згодом очолив обласний осередок політичної партії «Національний Корпус». В березні цього року Немічев став головою громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації.