На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лілії Ребрик з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона відпочиває, сидячи на лавці і поставивши на неї босі ніжки. Поруч стоять її туфлі на підборах.

«Настрій - вівторок. Ефірний тиждень в розпалі. Робота кипить. Почуваюся добре, чого і вам бажаю!», - підписала вона знімок.

Для телевізійного ефіру вона обрала костюм із брюками кольору фуксії та небесно-блакитною блузкою в яскравих квітах. Блакитні туфлі на підборах доповнюють образ.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

У коментарях підписники захоплюються виглядом телезірки.

«Ви молодчинка, що сьогодні у ефірі дали пораду старатися з усіх сил зберігати сім'ю, хоч би скільки було признаків, що стосунки охололи... згадувати, як все було на початку, оживляти приємні спогади і боротися...з усіх сил боротися за те, що колись так тішило...», «Як гарно виглядаєте!», - пишуть фанати.

«Комплект супер», «Дякуємо! Як завжди, чарівна», «Вигляд на всі сто!», «Які чудові кольори… красуня!», - додають прихильники Ребрик.

Нагадаємо, Лілія Ребрик показала "дике" кохання з чоловіком: "Обожнюю". Лілія Ребрик продемонструвала свої почуття

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лілія Ребрик підказала жінкам секрет правильного поцілунку: "Підвищує імунітет, спалює калорії". Ребрик підказала, як і коли правильно цілувати чоловіка

Також "Знай.ua" писав, Лілія Ребрик в ніч Івана Купала заплела вінок і почала роздавати поцілунки: "Все попереду...". Телеведуча, дотримуючись традицій, весело відсвяткувала Івана Купала