Як відомо, не так давно стартував новий сезон кулінарного шоу" МастерШеф", однак, цього разу замість кулінарів боротимуться зірки українського шоу-бізнесу.

Анонс наступного випуску був опублікований на офіційному акаунті телеканалу СТБ в соціальній мережі Instagram, і вийде він вже в суботу, 7 серпня.

Щотижня дві команди змагаються, хто з них готує краще, і за підсумком, за допомогою експертів все вирішується.

В одному з раундів попереднього випуску брали участь Дмитро Коляденко та Олег Кензов. Співакові потрібно було за допомогою гри крокодил зобразити інгредієнти, а хореограф все це вгадував. Загалом, все було на логіку.

Олег Кензов не знав як показати спаржу, тому пішов найлегшим шляхом: "я просто показав траву, а там вже думаю накидай, накидай".

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Дмитро Коляденко розумів, що часу у них не так багато, і почав оперативно перераховувати всю зелень, яка прийшла в голову.

"Рукола, петрушка, селера, кріп. Зелене воно? А, спаржа! Її варити треба або в духовку? Смажити, дві спаржі. Джамала, дві спаржі, будь ласка " - вгадував Дмитро Коляденко.

Готували вони курячі медальйони зі спаржею і сирним соусом. У цьому конкурсі в результаті їх наздогнала невдача, і перемогла команда синіх.

"А ви любите конкурси на логіку? 🔥 Дивіться нові випуски " МастерШеф. CELEBRITY " щосуботи о 21: 00! #СТБ #МожливоВсе " - йдеться у підписі до публікації.

За результатами всіх трьох конкурсів перемогла команда синіх, і саме Ілоні Гвоздьовій, Монро, а також Амадору Лопесу дісталася Срібна сковорідка.

Нагадаємо, рецепт салату "Олів'є" без ковбаси від судді " МастерШефа": особливий інгредієнт змусить пробувати ще і ще.

Як повідомляв Знай.ua, "МастерШеф. Професіонали 2" - всі таємні подробиці про учасників кулінарного шоу.

Знай.ua писав, " МастерШеф. Професіонали-3 " фінал: хто отримав мільйон гривень і роботу в ресторані Володимира Ярославського.