Три роки тому у Харкові поблизу житлових помешкань провалився каналізаційний колектор, але проблему досі ніхто не вирішив. Мешканців району мучить сморід і вібрації — в помешканнях просто неможливо спати, доводиться ночувати в авто. Подробиці з'ясовували журналісти програми «Джедаі» на телеканалі 2+2.

Сюжет можна подивитися за посиланням.

Місцеві змушені спати в машинах, фото: пресслужба "2+2"

У Харкові з 2018 року комунальники не можуть вирішити проблему з каналізаційним колектором, який провалився і потягнув під землю частину цегляного будинку. За три з половиною роки на місці колектора з’явилася глибока яма. Згодом поруч викопали ще одну, а трішки далі встановили три потужні насоси, які відкачують каналізаційні стоки. Коли їх вмикають на повну потужність, у будинках сильно вібрують вікна та підлога, тому місцеві змушені ночувати в автомобілях. У кімнатах не можливо перебувати, а тим більше спати.

Від аварійного колектора йде страшний сморід. Місцеві кажуть, що ледь не в кожному будинку живуть маленькі діти, і з ними доводиться виходити на прогулянки в інші райони.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Місцеві змушені спати в машинах, фото: пресслужба "2+2"

«Я прибираю дитяче крісло в багажник, стелю собі на задньому кріслі і сплю, але це не сон. Відстань від насосів доволі велика, але вібрація відчувається», — каже мешканець будинку Олексій Константинов.

Місцева влада каже, що виділила мільйони на будівництво нового колектора. Але роботи не починаються. Упродовж тижня Харківводоканал так і не пояснив журналістам програми «Джедаі», чому ніхто не працює на аварійній ділянці.

Нагадаємо, в Харків доставили новий транспорт: турки допомогли

Як повідомляв "Знай.ua", в пустельних лісах відшукали величезний Герб України: з'явився після Другої світової

Знай.ua писав, У Харкові відшукали покинуту лікарню крутіше замку графа Дракули: "Нікому немає діла"