Відома українська гумористка, модель, зірка "Жіночого кварталу" та учасниця "Ліги Сміху" Валерія Товстолєс порадувала своїх шанувальників у соціальній мережі "ТікТок" новим відео.

В опублікованому ролику вона спочатку ридає вдома без макіяжу, потім переміщається в бар, де вже «при повному параді» випиває один коктейль за іншим. Під кінець вона їде в автомобілі на пасажирському сидінні, і співає караоке, використовуючи горлечко винної пляшки як мікрофон.

"Красива, навіть коли плачеш, ну хіба так можна?» ,- дивуються в коментарях шанувальники гумористки.

"Мені часто це говорять», - відповідає Товстолес.

«А коли не плачете і відриваєтеся, так взагалі супер виглядаєте! Все, що не відбувається в житті, це завжди на краще, більше посміхайтеся! Все буде гуд!", "Від блін, Лузан«," розлучилися з Лузаном?", "Що б не сталося, це не привід лізти в пляшку», «потім в три рази гірше стає», - пишуть шанувальники актриси.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Показати ще

Нагадаємо, що Лера Товстолес вийшла заміж в 2019 році. Її обранцем став колега по "Лізі сміху«, учасник команди» Крупа" Андрій Лузан.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.