Відвідувачі магазину вибрали дуже активну рибу, яка буквально хотіла "втекти" від каси.

Харків'яни вирішили придбати свіжу рибу в одному з магазинів відомої великої мережі "NOVUS". Вже на касі, коли співробітник супермаркету пробивала товар і покупці були готові розплатитися, риба почала вистрибувати з целофанового пакету, подаючи явні ознаки життя.

Річковий житель дуже злякав не тільки відвідувачів, а й касирку. На відео жінка схопилася за серце, різко відстрибнувши від каси. Покупці встигли зняти активну рибку і викласти в інтернет короткий ролик, щоб розважити користувачів соцмереж.

"Ось це ми розуміємо – свіжа риба", - написали в Telegram-каналі "Народний Ревізор".

Варто зазначити, що сира риба може зіпсуватися протягом короткого часу. В цілому, в не потрошенном вигляді, її можна зберігати в холодильнику всього кілька годин. Після закінчення цього часу починаються процеси гниття (розмноження шкідливих бактерій). Зберігання свіжої риби має відбуватися тільки в холоді. В умовах кімнатної температури її тримати не можна. З холоду її виймають безпосередньо перед приготуванням.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Раніше ми писали про те, що кліент "Нової Пошти" відправив маленьку коробочку, а отримав "макулатуру": "Здерти за це бабки?"

Нагадаємо, на ринку "Привоз" влаштували ремонт прямо біля курортних ласощів: креветки з пилом не найстрашніше

Як повідомляв Знай.uа, дата свіжа, і цвіль теж: у відомому супермаркеті покупці відчули "благородний" обман

Також портал Знай.uа писав, що долубніка обходиться в 90 гривень, а гниє за ніч: українець показав, як "гинуть" сезонні фрукти