Кіра Макогоненко-13-річна боксерка з України, відома також під псевдонімом Рожева Пантера, перемогла на чемпіонаті Європи серед юніорів.

Про це повідомляє «Знай».

Змагання пройшли в Сараєво, що в Боснії і Герцеговині. Молода харків'янка Кіра Макогоненко боролася в категорії до 42 кілограмів. Вона здобула перемогу над Анастасією Панечкіною – чемпіонкою Росії.

За підсумками зустрічі, судді прийняли одноголосне рішення на користь Кіри Макогоненко. Після тріумфу Макогоненко пробігла з прапором України по рингу і станцювала гопак. Макогоненко спочатку займалася художньою гімнастикою. Пізніше вона охолола до даного виду спорту. У той час батько дівчинки Артем Макогоненко, чемпіон Європи та світу з кікбоксингу, почав тренувати команду боксерів.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Побачивши батька на рингу, дівчинка захотіла спробувати свої сили в боксі. ТАТО-тренер спочатку був проти, проте потім змирився. Незабаром Макогоненко здобула перемогу в чемпіонаті України, серед суперників у відповідній віковій категорії. У 2018 році вона завоювала Кубок Берліна.

Відзначимо, що на Євро-2021 у фіналі виступали і дві інші українки. Йдеться про Таїсії Покусай з вагою 40 кг і Валерії Локтіонової з вагою в 36 кг.ці дівчата програли представницям Росії, завоювавши "срібло".

Відзначимо, що Кіра Макогоненко вже давно підкорила інтернет спортивними досягненнями і тренуваннями. На неї в Instagram підписані 150 тисяч шанувальників. Ще більше людей за цією спортсменкою стежать В You Тube. Тренування і бої дівчинки дивляться сто тисяч людей по всьому світу.

Нагадаємо, що Львівський призер Олімпійських ігор втік з Facebook після гучного скандалу

Як повідомляв портал " Знай.ІА", фітнес-модель Ана Чері з подружкою побавилися серед хвиль

Також " Знай.ІА " писав, що Надя Дорофєєва робить це вранці без Володимира Дантеса