Харків'яни поскаржилися на стан кімнати для матері і дитини в Фельдман Екопарк.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний Список".

Так, стало відомо, що харків'янин разом зі своєю дружиною і маленькою дитиною приїхав у Фельдман Екопарк. Після прогулянки сім'я вирішила зайти в кімнату матері і дитини, але їх чекав неприємний сюрприз.

Кімната матері і дитини, скріншот

Виявилося, що в цій кімнаті матері і дитини давно ніхто не прибирав, тому пару чекала абсолютна антисанітарія. Це обурило харків'ян, адже після прогулянки вони з дитиною думали там відпочити і погратися, але через бруд це не вдалося зробити.

Кімната матері і дитини, скріншот

"Харків'янин з дружиною і маленькою дитиною приїхали відпочити в Фельдман Екопарк і замість кімнати матері і дитини виявили кімнату бруду. Залишилося тільки по кутах напаскудити для завершення картини",-сказано в повідомленні Телеграм-каналу "Чорний Список".

Варто відзначити, що на даний момент керівництво Фельдман Екопарк поки ніяк не відреагувало на цей інцидент.

Раніше повідомляли, українці при влаштуванні на роботу пообіцяли 1500 грн за 5 днів, але вигнали без копійки: "на чужому горбу щастя будують".

Як повідомляв Знай.ua, на популярному одеському пляжі відпочиваючих " обчистили "до нитки, персонал вийшов за межі:" Напала і нацькувала охоронця...".

Знай.ua писав, харків'яни в "Сільпо" дізналися, що таке неблагородна цвіль: доведеться забути про шаурму. Замість свіжого лаваша покупці отримали листи тіста з цвіллю