Стало відомо про інцидент, який стався в Харківській області. Вчителька була змушена звільнитися зі школи через булінг з боку директора.

Про це Ольга Халепа розповіла в спеціальному сюжеті, який про неї зняли BBC. На карантині жінка прославилася на весь інетрнет, і все завдяки своїм реп-уроків з біології. За таку новаторську методику їй навіть вручили звання "Учитель року".

Для того, щоб зацікавити дітей уроками біології, вона почала давати їм теорію не конспектами з ученбников, а креативними термінами в стилі реп.

Все записувала, монтувала і придумувала вона сама, і варто відзначити, що виходило досить непогано.

Через булінг з боку колег їй довелося досить важко. "Чи не зірка тут знайшлася, тебе тут дуже багато, Ольга Володимирівна. Ти вже всім набридла " - говорили їй прямим текстом.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Коли вона почала розповідати про учнів, то не змогла стримати сліз, так як дуже сумує за ними. Вони її постійно витягали зі складних життєвих обставин.

Місцеві жителі відгукуються про неї добре, а учні захоплюються її методикою, так як вона була єдиним викладачем на карантині, хто добре вчив.

До слова, через те, що директор школи недолюблював Ольгу, страждали і її учні, у яких вона була класним керівником. Щоб діти не страждали, їй довелося залишити їх.

Через деякий час вона звільнилася, так як втомилася від постійного булінгу. На її захист встали батьки, але, нічого не допомогло. До слова, зараз вже директор не працює в школі, і від коментарів почала відмовлятися.

Нагадаємо, булінг в школі: топ порад Дмитра Карпачова для захисту дитини від насмішок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Карпачов пояснив, чи варто батькам брати дітей на роботу

Також Знай.ua писав, психолог пояснив батькам, чому дитина їм бреше