Відома українська виконавиця і солістка групи Kazka, виконуюча поп з елементами електро-фолку Олександра Зарицька висловила думку про свій образ на шоу "Танці з зірками"

На офіційному акаунті шоу розмістили відео з бекстейджу, де Олександра вже після свого виступу з чемпіоном Юрієм Мєшковим поділилася з ведучим емоціями від свого вбрання. Співачці підібрали дуже екстравагантний образ в стилі Мерилін Монро, в якому вона виконала бродвей під пісню Diamonds are a girl's best friend.

"Мені він дуже незвичний. Я вам клянусь, це останній образ, який я б зробила, чесно вам кажу. Але, мене надихає те, що я можу піти на такі зміни, для мене це максимальних вихід з комфорту. Відчуваю себе зараз голою, все заради вас", - сказала Олександра.

Також, співачка відповіла на питання про те, кого вона вважає головним конкурентом на шоу "Танці з зірками" для себе. Олександра назвала Діму Кадная і Аліну Лі.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Раніше ми писали про те, що українці жорстко розкритикували "Танці з зірками" після другого випуску: "Як несправедливо!"

Нагадаємо, що Ірина Білик на "Танцях з зірками" ледь обрала між Дикусаром та Коляденком: "Зібрала колишніх"

Як повідомляв Знай.uа, Melovin і Ліза Русина перетворилися на дельфіна з русалкою на "Танцях з зірками", українці відразу все зрозуміли: "Помститися Кухар"

Також портал Знай.uа писав, що Катерину Кухар на "Танцях з зірками" помітили з чужим чоловіком, поки свій вдома з дітьми: "Побачимося завтра"