Стало відомо про те, що в метро міста Харків сталася стрілянина. Всьому виною неправильне носіння медичних масок. Перші подробиці страшного інциденту.

Про це стало відомо завдяки інформації від прокуратура Харківської області. Співробітники правоохоронних органів зараз намагаються встановити обставини нічного обстрілу в підземці.

Сталося це ввечері середи, 17 листопада. Приблизно о 23 годині у вагоні поїзда стався конфлікт між колишнім співробітників податкової поліції, а також групою студентів. Всьому виною носіння захисних масок.

Стрілець, фото: Прокуратура Харкова

Чоловік почав вказувати їм, що потрібно правильно носити їх, як це рекомендують робити в МОЗ, проте компанії молодих людей було абсолютно все одно на ці міркування, і вони почали покривати пасажира матом.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Після виходу з вагона на станції метро" Держпром", конфлікт лише загострився, і зі словесного перейшов у фізичний. Компанія студентів почала штовхати чоловіка в строну.

Раптом, несподівано, Колишній співробітник поліції дістав пістолет, і зробив кілька пострілів в полоток, і потім з ногу одного з хлопців. Свої дії він пояснив, що не міг ніяк інакше, і це була самооборона.

На даний момент починається досудове розслідування, яке проводять співробітники правоохоронних органів.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17 тис.до 34 тис. грн) або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, що у Києві чоловік відкрив вогонь біля будівлі суду, є постраждалі: що відомо про потерпілого і нападника

Раніше повідомлялося, що в Києві невідомі відкрили стрілянину, поранено двох копів: оголошено спецоперацію "Грім"

Знай.ua писав,у Києві луганчанин розстріляв товариша по чарці через дамську симпатію