В Україні трапилася бійка між поліцейським і п'яним чоловіком. Відповідне відео з'явилося на телеграм-порталі Новини Країни.

Подія трапилася в місті Харків, коли правоохоронці намагалися розняти п'яний конфлікт, в результаті чого один з них отримав ляпас.

" У Харкові неадекватний чоловік вдарив поліцейського і відразу отримав відповідну реакцію. Під час чергового п'яного конфлікту, один з молодих людей, явно знаходився в нетверезому стані, дав ляпас поліцейському. Відповідь трапилася миттєво і хлопця відразу ж затримали", - повідомляє портал.

У підписі до відео українці висловили ставлення до події. Велика частина схвалила дії правоохоронців.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"Правильно. Так поліція і повинна вести себе з неадекватами. Вони при виконанні.👏 "; "Ну і правильно, нічого бухати"; " я вважаю, це була правильна реакція працівника правоохоронних органів!"; "Поліції браво, шикарна реакція на поведінку", - повідомляють вони.

Нагадаємо, у Львові, де вже кілька тижнів діють обмеження "червоної" зони, городяни ризикнули здоров'ям заради дешевого одягу з секонд-хенду.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Алла Мазур застерегла батьків від популярного батончика: ви купуєте це в аптеці своїм дітям.

Також " Знай.ІА " писав, Vodafone самовільно під'єднав Клієнту послугу і двічі зняв за неї гроші: "відповідь просто вбив".