У Харкові з-під крана можна набрати майже «квас» - вода саме такого кольору спантеличила місцевих жителів. Відповідні знімки оприлюднили місцеві жителі в телеграм-каналі "ВЕХА-Харків".

Як стало відомо, неякісна вода псує життя жителям Київського району Харкова.

"Харків'яни в соцмережах цікавляться, звертаючись до відповідальних осіб, як назад повернути прозору воду в крані? (Київський район). Схоже, питання адресоване до Харківводоканалу, який вважає свою воду якісною і відповідає санітарним вимогам. Харків'яни не згодні. Чекаємо коментарі типу: А ви дайте стекти 100 літрам», - пишуть в співтоваристві.

Скрін, "ВЕХА-ХАРКІВ"

Скрін, "ВЕХА-ХАРКІВ"

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Так а дали стекти?", "Фуууу, навіть підлогу неможливо помити в такій воді!» ,- пишуть харків'яни під фото.

У свою чергу комунальне підприємство "Харківводоканал" звернулося до адміністрації спільноти, щоб уточнити адресу автора фото і перевірити заяву про погану воду.

Скрін, "ВЕХА-ХАРКІВ"

Пізніше у водоканалі додали, що заяву вже перевірили, і не виявили жодних порушень зі свого боку: йшлося про гарячу воду, за яку несе відповідальність інше підприємство.

"Відповіли, що вода гаряча, Харківводоканал подає тільки холодну воду, гарячу – Харківські теплові мережі», - заявили там.

Нагадаємо, у Києві ціни на проїзд у транспорті підскочать до 20 грн: у Кличка розкрили деталі. Киянам розповіли, скільки доведеться платити і хто зможе заощадити. Про це йдеться в публікації Київської міської державної адміністрації

Як повідомляв портал " Знай.ua", як оформити картку киянина для економного проїзду в транспорті: 12 гривень замість 20. Підвищення тарифів у столиці заплановано з 1 січня - за разову поїздку пасажири платитимуть 20 гривень

Також " Знай.ua" писав, Олена Зеленська заговорила про жорстокість будинку і виснажливу жіночу роботу: "Скаржитися соромно". Перша леді Олена Зеленська звернула увагу на виснажливі будні і заговорила про домашню жорстокість