Стало відомо про те, що скандальна блогерка і артистка Instasamka знову збирається приїхати в Україну з концертом після скандалу в Києві. Тепер російська дівчина підкорюватиме Харків.

Про це стало відомо завдяки сайту з продажу квитків, відбудеться концерт у Харкові 8 квітня в Радмірі, і виступати вона буде разом зі своїм нареченим Олегом, як і практично на всіх концертах.

Instasamka, фото: скріншот

Квитки при цьому обійдуться від 600 до 1500 тисяч гривень, і дану новину продовжують активно форсити в місцевих Telegram-каналах, згадуючи минулі заслуги Дар'ї, і різні інциденти на концертах.

Instasamka, фото: скріншот

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"При купівлі квитка за 600-1500 гривень можете отримати незабутній бонус - бути посланим на**й прямо зі сцени самої Інстасамкою!" - йдеться в одному з них.

Чи багато буде бажаючих відвідати концерт неоднозначної виконавиці-незрозуміло, однак, слухачів у Instasamka досить багато, навіть незважаючи на поведінку.

Нагадаємо, що на початку вересня у дівчини був концерт у Києві, який закінчився вкрай неоднозначно. В один момент, під час пісні вона перестала співати, і почала посилати одного з відвідувачів концерту. Даші не сподобалося, що він просто стоїть, а не веселиться з усіма.

"Можна охорону? У мене є одна людина, яка мені не подобається в залі. Можна його вивести на**й? Йди або сам, або тебе за шкірку на*уй звідси викинуть", - повідомила вона.

У підсумку молода людина все ж пішов, і аудиторія на концерті її в цьому підтримала, а цей випадок потім почали обговорювати по всьому Інтернету. Чи повториться таке в Харкові - ніхто передбачити не може.

Нагадаємо, що скандальна Інстасамка вигнала свого фаната на концерті в Києві

Раніше повідомлялося, що Інстасамка одяглася в пір'я і зробила "бойовий розфарбування"

Також, скандальна Instasamka, яка влаштувала "погром" на концерті в Києві, виходить заміж