З першої столиці, з міста Харків, прийшли доволі тривожні новини. Повідомляється, що ввечері, 3 грудня, співробітник Національної поліції (патрульний поліцейський) зробив усне зауваження своєму колишньому колезі за те, що той обгадив вулицю своїми випорожненнями. При цьому "пісяючий хлопчик" не спромігся навіть пошукати затишне місце, а після моральних уроків й зовсім накинувся з кулаками на копа.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих видань, яке поспілкувалося з побитим поліцейським.

Поліція, фото: скріншот з відео

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 3 грудня, на вулиці Ощепкова. За інформацією видання, діючий співробітник патрульної служби повертався вчора ввечері додому, коли побачив чоловіка, що має ознаки сп'яніння, який полегшувався просто посеред вулиці.

Поліцейський зробив зауваження хулігану, але той став висловлюватися нецензурною лайкою в бік патрульного. Надалі чоловік поводився агресивно і завдав патрульному кілька ударів кулаком в область голови.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

В результаті патрульного доставили до лікарні діагнозом "ЗЧМТ, СГМ, забій м'яких тканин". Нападника затримали та відвезли до місцевої дільниці поліції.

Ним виявився колишній патрульний, якого раніше в 2018 році вже затримували через погрози зброєю працівникам магазину. Того ж року копа-порушника звільнили з правоохоронних органів. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.

Раніше повідомляли, мама заморила голодом свою дочку з інвалідністю: в 15 років важить 9 кілограм і спить на прогнилому матраці.

Як повідомляв Знай.uа, як подавати милостиню, щоб розбагатіти самому: прикмети, які навчать правильно поводитися з "енергією грошей".

Знай.uа писав, священик УПЦ розповів, чому милостиню не можна подавати напоказ.