З першої столиці України прийшли дуже емоційні новини. Так, у місті Харків на одній зі станцій метрополітену сірий котик випадково потрапив туди, куди, схоже, не сильно хотів потрапити - на рейки. Справа була на станції метро "Армійська".

Про цей випадок, куди довелося кликати рятувальників, повідомили навіть у прес-службі Харківського метрополітену.

Порятунок кішечки Тіни, фото: Telegram

На допомогу викликали волонтерів "Служби порятунку тварин". Вони спорудили пастку: до швабри прив'язали сачок, а всередину насипали корм. Приманку акуратно опустили на рейки, і коли кошеня заліз в сачок, підняли його на платформу.

"Завдяки вмілим діям волонтерів разом зі співробітниками поліції з обслуговування метрополітену тварину вдалося врятувати. Кішку назвали Тіна, вона дуже спритна і грайлива. Зараз Тіна шукає новий будинок", - зазначили в прес-службі харківської підземки.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

У свою чергу очевидці в соціальних мережах пишуть, що протягом усього дня адміністрація не приймала жодних дій з порятунку тварини, і тільки пізно ввечері волонтери змогли врятувати кішку за допомогою сачка і приманки.

Раніше повідомляли, на станцію "Академік Вернадського" прийшло літо-сніг засипав пінгвінів майже на три метри.

Як повідомляв Знай.uа, українки витягли 51-річного білоруса з "того світу" на відпочинку в Єгипті: місцеві лікарі не вірили, а вони рятували до кінця.

Знай.uа писав, українка залишила бідного песика гинути на холоді, а сама поїхала на заробітки до Польщі: "налякана дитина".