У харківському зоопарку показали, як мавпочки бавляться в снігу. Японські макаки не бояться холоднечі, тож неабияк радіють зимі. Непосидючі тваринки залюбки борсаються у снігу і навіть пробують його на смак. Тож у звіринці вирішили влаштувати справжній квест зі смачною винагородою, розповіли в сюжеті «ТСН».

Працівники зоопарку ховають для мавп смаколики у різних куточках вольєру. Серед того, чим люблять ласувати пухнасті бешкетниці – бублики. Вони для мавпочок – справжній делікатес.

Їжу ховають під снігом, щоб спонукати тварин самостійно її шукати – так вони і розважаться, і не втратять навичок своїх диких родичів.

Крім бубликів, примати їдять і сам сніг, ласуючи ним, ніби морозивом.

Скрін, відео YouTube макака

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Японські макаки – один із небагатьох видів макак, які без проблем переживають холодні зими, морози і снігопади. Щоб зігрітися, вони часто тримаються поблизу гарячих джерел, і приймають теплі ванни цілими зграями.

Раніше повідомляли, компанія Ілона Маска вживила чіп у мозок мавпи: тепер грає у відеоігри силою думки.

Як повідомляв Знай.uа, навіть пост не допомагає? Подивися на цю мавпу з ожирінням і твої "зайві" кілограми почнуть ворушитися.

Знай.uа писав, незвичайне ягня-мутант змусило фермерів залишити його в живих - "У мене троє дітей...". Фермер натрапив на незвичайну істоту в стаді овець, і тепер незвичайна вівця стане домашньою твариною, коли трохи підросте.